Comenzi: 0748.222.472

Taxe transport:

  • Curier (livrare in toata tara, 1-2 zile lucratoare de la confirmarea telefonica) 19,99 lei
  • Taxa curier Schimb colet : 26 lei (schimbarea marimii pe motiv ca nu corespunde marimea, pe site va punem la dispozitie tabele de marimi in cm la fiecare produs in parte, pentru a selecta marimea corespunzatoare)
  • Taxa curier Retur Bani: 19,99 lei ( vom trimite curierul sa ridice produsul pe care clientul doreste sa il returneze, dupa primirea coletului se face plata in cont bancar in termen de maxim 14 zile lucratoare)
  • Nu primim coletele trimise de client fara sa ne anunte, nu lucram cu POSTA!!! 

RETUR

Atentie ! Produsele din categoria "Costume de baie" nu se pot schimba sau returna , conform Articolului 16,OUG nr.34/2014, litera "e"!

Completati formularul de retur, il gasiti in bara de meniu!!! Doar pe baza formularului completat se face returul/schimbul!

Dupa completarea acestuia o sa fiti contactat/a in 1-2 zile lucratoare.

Daca din orice motiv produsul nu este primit in stare perfecta, primiti un alt model fata de cel comandat sau o marime gresita, ne contactati pentru a returna articolul completand formularul de RETUR (atasati poza cu produsul primit gresit), iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp si la niciun cost suplimentar pentru dumneavoastra.

Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau pentru alegerea gresita a marimii.

Puteti opta pentru returnarea banilor sau schimbarea produselor, dar nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.

Ce vrei sa cauti?

Cosul tau